Tervetuloa tekemään ohjelmaa vuoden 2016 Ropeconiin!

31.7.2016: Suuri kiitos kaikille Ropeconin ohjelmanjärjestäjille! Olitte mukana tekemässä kaikkien aikojen suurinta Ropeconia. Linkki ohjelmanjärjestäjien palautelomakkeelle julkaistaan pian tällä sivulla.

Ropeconin koko ohjelma toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Seuraavan vuoden ohjelmahaku alkaa keväällä 2017.

Ohjelmanjärjestäjän edut

Ohjelmanjärjestäjänä saat päivä- tai viikonloppurannekkeen tapahtumaan, riippuen ohjelman pituudesta. Pääsääntöisesti ohjelman pääasiallinen järjestäjä saa ilmaisen viikonloppurannekkeen ja avustajat päivärannekkeen. Työpisteissä viikonloppulipun saa 8 tunnin työpanoksella ja päivälipun 4 tunnin työpanoksella. Ranneke oikeuttaa myös lattiamajoitukseen.

Lisäksi vapaaehtoisten etuihin kuuluvat:

  • Pääsy duunarien omaan tilaan eli Takahuoneeseen ja sen virvoke- ja välipalatarjontaan
  • Mahdollisuus tilata oma staffipaita
  • Pääsy tapahtuman jälkeen sijoittuviin kaatajaisiin
  • Halutessasi työtodistus tapahtuman jälkeen

Jos olet kiinnostunut myös muista vapaaehtoistehtävistä, lue lisää työvoimasivulta.

Teema 2016 – Kaaos ja Järjestys

Teemasta voit hakea inspiraatiota ohjelman suunnitteluun ja peleihin. Vuoden teema on Kaaos ja Järjestys – kaksi vastavoimaa, jotka käyvät ikuista kamppailua keskenään. Ilman kaaosta mikään ei kehity, mutta ilman järjestystä ei ole elämää. Yhdessä ne luovat tasapainon kaikkeen. Miten kahden voiman kamppailu esiintyy peleissä, onko toinen toistaan mahtavampi? Johdattaako hahmoja äkkipikaisten helppojen ratkaisujen houkutus vai tiukka järjestelmällisyys ja harkinta? Mitä tapahtuu, kun roolit sekoittuvat ja äärimmäinen järjestys saa kaoottisia piirteitä?

Ilmoittautuminen

Ohjelmahaku on päättynyt 15.4.2016. Kiitos kaikille ohjelmaa ilmoittaneille! Osa-alueiden vastaavat ovat yhteydessä ohjelmanjärjestäjiin.

Jos mieleen tulee kysyttävää ohjelmanjärjestämisestä, voit olla yhteydessä oman osa-alueesi vastaavaan tai ohjelmakoordinaattoriin. Tervetuloa ohjelmanjärjestäjäksi!

Ohjelmakoordinaattori 2016
Juha Sihvonen
ohjelma@ropecon.fi