Ruoka ja juoma

Messukeskuksen ravintoloista ja kahviloista löytyy helpotusta kaikenkokoiseen nälkään. Ravintola Terra Nova palvelee vastuullisia conikävijöitä A-oikeuksilla.

Fazer Café eteläisellä sisäänkäynnillä tarjoilee leipomotuotteita ja muita herkkuja, salaatteja ja keittoja. Kahvila palvelee perjantaina klo 21 asti ja lauantaina klo 9.30-17. Sunnuntaina Fazer Café on suljettu.

Eat & Meet -ravintolasta saa salaatteja ja lounasta. Ravintola on auki Ylä-Galleriassa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 11-15.

Hesburger Ylä-Galleriassa on auki miltei koko conin ajan – se suljetaan vain aamulla klo 6-8 väliseksi ajaksi.

Terra Nova sijaitsee hotellin yhteydessä. A-oikeuksilla varustetun ravintolan keittiö on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 14–23 sekä sunnuntaina klo 17–23. Terra Novan makkarabaari sijaitsee ulkona Messuaukiolla, ja myös sieltä saa hiukopalaa säävarauksella.

Lähialueen ruokakaupat

Myös Messukeskuksen ympäristön yrittäjät palvelevat roolipelaajia mielellään. Lähimmät ruokakaupat ovat Pasilan aseman R-kioski, Lidl (Ratapihantie 3) ja K-market Pasaati (Asemapäällikönkatu 3). Pasilasta löytyy useita ravintoloita ja kahviloita tapahtumapaikan tarjontaan vaihtelua kaipaaville.

Vesipisteet ja mikro

Tapahtumapaikalla on kaksi vesipistettä. Toinen sijaitsee Kokoustamon aulassa vahtimestarien koppia vastapäätä, toinen hallissa 5 kahvilan alapuolella. Mikroaaltouuni löytyy samoin kahvilan alapuolelta. Muistathan siivota jälkesi seuraavaa käyttäjää varten.