Myyntialue

Ropecon-paidat lapsille

Ropecon-puodista saa paitoja myös lapsille. Kuva: Porukkapaita

Uuden tapahtumapaikan myötä olemme uudistaneet myös Ropeconin myyntialueen entistä ehommaksi! Myyntialue sijaitsee hallissa 5. Tarjontaan kuuluu mm. roolipelejä, taidetta ja käsitöitä sekä paljon muuta mukavaa. Perinteiseen tapaan myyntialueelta löytyy myös kävijöille tarkoitettu kirpputori.

Aukioloajat

  • perjantaina klo 15-21
  • lauantaina klo 10-18
  • sunnuntaina klo 10-15

Pankkiautomaatit

Kaikilla myyjillä ei ole käytössä maksupäätettä, joten varaudu maksamaan käteisellä. Kirpputorilla käteinen on ainoa maksutapa. Messukeskuksessa on kaksi pankkiautomaattia, jotka sijaitsevat Lasigalleriassa ja Ala-Galleriassa.

Myyjät

Katso myyjät ja kuvaukset sivuilta tai lataa PDF.

Ropecon-puoti

Ropecon-puodissa on tarjolla vuositeeman mukaisia Ropecon-paitoja sekä muita hauskoja oheistuotteita. Tällä kertaa saatavilla on myös pirteitä paitoja lapsille! Ennakkoon tilatut Ropecon-paidat voi noutaa omalta pisteeltään puodin läheisyydestä.

Kirpputori

Kirpputorille voit tuoda myytäväksi tapahtuman luonteeseen sopivaa tavaraa. Työntekijät huolehtivat myynnistä pientä provisiota vastaan. Kirpputorilla on myynnissä myös kotimaisten pelintekijöiden pienkustanteita. Lue lisää >>

Yhdistykset

Yhdistykset esittelevät toimintaansa Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin läheisyydessä Lasigalleriassa. Paikan päältä voit myös ostaa lippuja muihin con-tapahtumiin. Käy tutustumassa! Yhdistyspöytien aukioloaikoja ei ole rajoitettu. Katso lista yhdistyksistä sivuilta tai lataa PDF.


Myyjille

Myyntialue avautuu kävijöille perjantaina klo 15. Rakennusaikaa on perjantaina klo 8-15. Sunnuntaina myyntialue sulkeutuu klo 15, ja purun on oltava valmis klo 20. Osastojen purkamista ei saa aloittaa ennen myyntialueen sulkeutumista. Jos tarvitset lisää rakennus- tai purkuaikaa, ota yhteyttä myyntialuevastaavaan. Huoltoaikaa on tapahtuman aikana tunti ennen alueen avautumista ja tunti sulkeutumisen jälkeen.

Yhdistyspöytien aukioloaikaa ei ole erikseen rajoitettu.

Myyjäpassit

Myyjäpassi on yritys- tai yhteisökohtainen kulkulupa, joka oikeuttaa pääsyyn tapahtuma-alueelle sekä myyntialueelle pystytys-, huolto- ja purkuaikoina. Myyjäpassi ei oikeuta osallistumaan ohjelmaan. Ennakkoon tilatut viikonloppurannekkeet toimitetaan osastolle.

WLAN

Myyjät saavat tunnukset näytteilleasettajien langattomaan verkkoon. Messukeskus ei suosittele langattoman verkon käyttöä kassajärjestelmiä ja muita kriittisiä toimintoja varten.

Ehdot ja rakennusohjeet

Myyjänä (tai yhdistyksen esittelijänä) olet sitoutunut noudattamaan myyjäehtoja (yhdistysehtoja). Messukeskuksen turvallisuus- ja rakentamisohjeet näytteilleasettajille ovat voimassa soveltuvin osin. Tervetuloa mukaan!

Myyntialuevastaava 2016
Jouni Sirén
myyntialue@ropecon.fi