Majoitus

Ropecon tarjoaa kävijöille ilmaisen 24h-lattiamajoituksen koko tapahtuman ajaksi. Tilaa on runsaasti, mutta kuitenkin rajoitetusti. Majoitustila on yöpyjien vapaassa käytössä vuorokauden ympäri koko tapahtuman ajan. Viikonloppurannekkeella voit siis tulla nukkumaan ja lähteä pois koska haluat aina perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään asti.

Päivälipulla yöpyminenMajoitus

Päivälippu oikeuttaa yhden yön viettämiseen majoituksessa. Oikeus tapahtuma-alueella ja majoitustiloissa oleskeluun päättyy lipunostoa seuraavana aamuna klo 9. Muistathan, että voit halutessasi päivittää lipun viikonloppurannekkeeksi 10 euron hintaan.

Majoituksen aikataulut

  • Nukkumatila avataan perjantaina noin klo 21.15, kun valmistelut ovat ohi.
  • Loppusiivous alkaa sunnuntaina klo 16.
  • Nukkumatilasta on poistuttava sunnuntaina viimeistään klo 17.
  • Päivälippulaisten on poistuttava tapahtuma-alueelta viimeistään lipunostoa seuraavana aamuna klo 9.

Majoitustila – missä se on ja mitä tarvitsen mukaani?

Majoitustila sijaitsee Messukeskuksen hallissa 2. Sisäänkäynti on Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin viereisen Lasigallerian länsipäädystä. Kulje isotavaranarikan viereisistä portaista alas.

Saapuessasi sinulle osoitetaan hallista tila, johon voit majoittua. Tapahtuman puolesta ei ole tarjolla yöpymistarpeita, joten tuo patja sekä peite ja tyyny tai makuupussi betonilattian päällä nukkumista varten. Muistathan, että majoitustila on tarkoitettu vain nukkumiseen, ei tavaroiden säilytykseen. Siksi oma yöpymispaikka on siivottava tavaroista, kun lopetat nukkumisen ja lähdet majoitustilasta. Patjojen ja vastaavien tavaroiden säilönä toimii isotavaranarikka.

Majoituksessa on koko ajan paikalla majoitusvahteja, jotka avustavat majoittumisessa ja valvovat tilaa.

Peseytyminen

Majoituksen suihkutilat ovat avoinna vuorokauden ympäri. Viikonlopun aikana on mahdollisuus myös saunomiseen. Saunat lämpiävät perjantaina ja lauantaina klo 22.00-02.00. Saunatilojen suihkut ovat lisäksi käytettävissä läpi yön klo 10.00 asti molempina aamuina.

Muut majoitusvaihtoehdot

Muita majoitusvaihtoehtoja kaipaaville Messukeskuksen yhteydessä on Holiday Inn -hotelli. Lisäksi Pasilan liikenneyhteydet ovat erinomaiset, joten majoittuminen muuallakin Helsingin seudulla onnistuu helposti. Muistathan, että kaikissa ajoneuvoissa, myös asuntoautossa tai -vaunussa yöpyminen on kielletty kaikilla Messukeskuksen pysäköintialueilla.